Gastropub & Bryggeri

God mat, avslappnad miljö med en hel del fokus på öl

En smakupplevelse där vi lyfter fram kombinationen av mat och dryck.

Njut av vår egenbryggda öl och en gedigen vinlista till den vällagade maten.

Välkommen!

Provningar

Kom och prova öl, vin och whisky med oss.

Provningarna anordnas flera gånger i veckan och vill du boka en privat provning går det bra - vi kan till och med köra en liten spontan provning vid bordet om vi får veta det innan.

Bryggarkurser

Vårt bryggeri går på högvarv och alla får vara med och brygga.

Våra bryggmästare berättar om processerna och vad som ger ölet dess karaktär. Tillsammans brygger vi ett öl och alla deltagare får komma tillbaka till restaurangen och dricka upp hela 5 liter öl/person (ta gärna med några kompisar).

Hembryggarbutik

Vi har det mesta i förbrukningsmaterial, ingredienser och verktyg för hembryggaren.

Vi har en fysisk butik intill restaurangen där du kan handla när vi har öppet. 

Alla köp sker direkt på Waza Restaurang & Bryggeri


Menyer

Bryggeriet

Boka bord

Hembryggar-
butik

Aktuellt


Bryggeriet

I bryggeriet tar vår egen bryggmästare fram mästerverk i flytande form.

I kranarna i baren har vi alltid ett antal öl påkopplade som vi bryggt här i bryggeriet. Vi har allt från ljus lager till stout.

Är du intresserad av att brygga öl anordnar vi bryggkurser för alla - privata grupper, företag och enskilda intresserade. Vi har kapacitet att brygga drygt 300 liter per bryggning.

Provningar och bryggkurser

Lär dig brygga bra öl på våra bryggkurser. Erfarna bryggmästare går igenom processen och tillsammans brygger gruppen en öl. Bryggmästarna säkerställer att ölet blir bra och när det är färdigjäst bokar du ett datum och får ditt fat till bordet så att du kan njuta med dina vänner. Alla deltagare får hela 5 liter öl per person!

Hos oss finns det bryggkurser öppna för alla - de bokas med fördel i vår hembryggarbutik.


Waza Hembryggarbutik

I direkt anslutning till Waza Restaurang hittar du vår egen hembryggarbutik. Här hittar du det mesta du behöver för att brygga öl hemma.

Vi lagerhåller många förbrukningsartiklar och tillbehör. Våra duktiga bryggare kan svara på dina frågor och hjälpa dig på vägen med tips och rekommendationer.

Hembryggarbutik på nätet

Våra produkter kan med fördel köpas online. Upphämtning och betalning sker dock alltid i restaurangen. Passa på att snacka lite med oss när du hämtar dina prylar!


Boka ett bord

Fyll i formuläret för att boka ett bord. Ta gärna del av våra erbjudanden i samband med bokning! 

Chambre Séparée

Är ni mellan 8 och 16 personer och söker ett rum i avskildhet kan vi erbjuda vår egen chambre séparée. Kontakta oss för mer info.


Menyer

Ta del av våra menyer nedan. Är ni en grupp på fler än 8 personer välj en av våra gruppmenyer eller kontakta oss gärna så vi kan förbereda er upplevelse.

Aktuellt

Få reda vad som händer på våra sociala medier och vår egen aktuellt-sida.